+358445365226

Ostosehdot

Ostoehdot

 
Yleinen
 
AKN Pro OY, Y-tunnus 2826147-2, (jäljempänä yhtiö) harjoittaa viihde ja elektroniset laitteet myyntiä verkossa. Tässä kuvataan ehdot, jotka pätevät kun teet ostoksia sivustossa www.telemax.fi (jäljempänä sivusto). Sinun on hyväksyttävä nämä ehdot ennen kuin voit tehdä tuotetilauksen sivustossamme. Hyväksymällä ehdot hyväksyt ne ja sitoudut noudattamaan niitä. Mikäli et hyväksy ehtoja, et voi tilata mitään sivustostamme.
 
Hinnat
 
Kaikki sivuston hinnat sisältävät arvonlisäveron. Mitään muita hallintokustannuksia (kuten laskutuslisä) ei lisätä. Näet maksettavan kokonaissumman rahteineen ja arvonlisäveroineen kassasivulla. Ahvenanmaalaisia koskevat erityiset säännöt.
 
Kampanjat, tarjoukset ja alennukset
 
Kampanjoilla, tarjouksilla ja alennuksilla on erityisehtonsa ja niitä on käytettävä niiden mukaisesti. Mikäli tuote palautetaan kampanja-ajan jälkeen, saatuja alennuksia ei voi käyttää uusissa ostoissa. Tietyillä yhdistelmäalennuksilla voi olla omat erityisehtonsa.
 
Tilaaminen
 
Tilauksen ikäraja
Alle 18-vuotiailla tilaajilla on oltava huoltajan suostumus.
 
 
Tilausvahvistus
 
Ostosopimus syntyy vasta, kun yhtiö on vahvistanut tilauksen lähettämällä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
 
Muutokset / Tilauksen peruutu
 
Muutokset / tilauksen peruutus tehdään asiakaspalveluun. Muutoksia ei voi tehdä tilauksen pakkaamisen jälkeen. Tilauksen peruutus ei ole voimassa ennen kuin olet saanut vahvistuksen yhtiöltä.
 
Kestotilauksen muuttamista tai lopettamista varten ota yhteyttä yhtiöön.
 
Toimitukset
 
Toimitusaika
Toimitusaikoihin vaikuttaa tavaron varastotilanne. Toimitamme suurimman osan tilauksista 1 - 7 arkipäivän kuluessa. 
 
Toimitusvahvistus
Tilauksen yhteydessä lähetetty toimitusvahvistus on kuittisi siitä, että lähetys on matkalla.
 
Toimitusvastuu
Toimituksen osalta me vastaamme riskistä siitä, että tavara vaurioituu tai katoaa kuljetuksen aikana. Jos tuote on toimitettaessa vahingoittunut, asia on välittömästi ilmoitettava asiakaspalvelulle.
 
Lunastamattomat tilaukset
Jos tilausta ei voida toimittaa postilaatikkoon, se lähetetään lähimpään noutopisteeseen. Ellet nouda toimitusta, paketti palautetaan yhtiölle. Sinun on itse otettava yhteyttä maksusi käsittelevään Klarnaan.
 
Toimituksen myöhästyminen
Yhtiö ei vastaa logistiikkakumppaniemme tai valmistajien aiheuttamista myöhästymisistä. Mikäli myöhästyminen on yhtiön syytä, sinulla on oikeus perua ostos, mikäli et hyväksy uutta toimitusaikaa.
 
Toimitusvirheet
Jos toimitus on virheellinen, yhtiö korjaa virheen ilmaiseksi.
 
Maksu
 
Luottokorttimaksut
 
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.
 
Valittavat maksutavat ovat kortti, verkkopankki, lasku ja osamaksu. Puhelin-, sähköposti- ja chat-tilauksissa hyväksytään maksutavaksi 14 päivän lasku (ei laskutuslisää).
 
Peruutusoikeus
 
Yhtiö tarjoaa kaikille tuotteille 14 pv  peruutusoikeuden. 
 
Palautukset
Tuote on palautettava avaamattomassa, merkitsemättömässä alkuperäispakkauksessa ja alkuperäisessä kunnossa. Sinulla ei ole oikeutta avata pakkausta tuotteen tarkastamiseksi, mutta pakkauksen tietojen avulla voit tarkastaa, että tuote vastaa tilaustasi. Tuotteen palauttamiseksi sinun on ilmoitettava siitä asiakaspalvelulle ennen kuin peruutusoikeus/tyytyväisyystakuu päättyy. Palautuksesta aiheutuvat toimituskulut maksaa asiakas.
 
Takuu
Tuotteen takuusta vastaa kyseisen tuotteen valmistaja. AKN PRO OY ei anna takuuta valmistajan tarjoaman takuun lisäksi.
 
Reklamaatio-oikeus
 
Reklamaatio-oikeus kattaa tuotteet, jotka ovat virheellisiä voimassa olevan kuluttajasuojalainsäädännön mukaan. Lain mukaan sinulla on 1 vuoden reklamaatio-oikeus. Reklamaatio-oikeuden käyttämiseksi sinun on otettava yhteyttä yhtiön asiakaspalveluun viimeistään 2 kuukauden kuluttua siitä, kun virhe huomattiin. Kun reklamoitu tuote on palautettu ja reklamaatio on hyväksytty, yhtiö lähettää sinulle uuden vastaavan tuotteen. Yhtiö pidättää oikeuden hylätä reklamaatio, jos ilmenee, että tuote ei ole virheellinen voimassa olevan kuluttajasuojalainsäädännön mukaan.
 
Palautetun tuotteen hinnan hyvittäminen
Palautetun tuotteen hinnan hyvityksen yhteydessä hyvityslomake lähetetään rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi. Hyvitys maksetaan 14 päivän kuluessa siitä, kun yhtiö on vastaanottanut ja hyväksynyt palautuksesi.
 
Pidätämme oikeudet muutoksiin
Yhtiö ei vastaa tuotteiden loppumisesta, painovirheistä, sisältövirheistä ja valikoimaan sisältyvien tuotteiden tai palvelujen erittelyissä olevista virheistä. Kaikki sivustomme kuvatiedot ovat ohjeellisia. Emme takaa, että kuvat toistavat tarkasti tuotteen ulkonäön ja ominaisuudet. Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa hintoja ja ehtoja. Hinta on ostotilanteen yhteydessä voimassa oleva hinta. Yhtiö pidättää oikeuden hylätä ostos. Kaikki petosyritykset ilmoitetaan poliisille. Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa näiden yleisten ehtojen ehtoja koska tahansa. Ehtojen muutoksista ilmoitetaan sivustossa.
 
Tekijänoikeus
 
Yhtiö omistaa tai on lisensioinut kaiken sivustolla julkaistun aineiston. Et saa muuttaa mitään tulostamiasi tai lataamiasi paperikopioita tai digitaalisia kopioita. Et saa käyttää mitään kuvia, valokuvia, videoita, äänitallenteita tai grafiikkaa erillään mukana seuraavasta tekstistä. Et saa käyttää mitään sivustomme aineistoa kaupalliseen tarkoitukseen ilman, että olet hankkinut meiltä tai lisenssinantajaltamme lisenssin. Mikäli tulostat, kopioit tai lataat osan sivustostamme näiden ehtojen vastaisesti, oikeutesi käyttää sivustoamme päättyy välittömästi ja sinun on harkintamme mukaan palautettava tai tuhottava mahdolliset kopiot.
 
Tietosuojakäytäntö
 
Yhtiö haluaa suojata yksityisyytesi. Tässä tietosuojakäytännössä kerromme, miten yhtiö kerää ja käyttää henkilötietojasi. Kerromme myös oikeutesi ja miten käytät niitä. Voit aina ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, jos sinulla on yksityisyyteen ja tietosuojaan liittyviä kysymyksiä.
 
Käyttämällä yhtiön palveluja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja sen, että käsittelemme tietojasi. Hyväksyt myös sen, että yhtiö käyttää sähköisiä ja postillisia viestintäkanavia lähettääkseen tietoa sinulle. On tärkeää, että luet ja ymmärrät tietosuojakäytäntömme ennen kuin käytät palvelujamme tai ostat tuotteitamme.
 
Palveluiden tarjoamiseksi ja tuotteiden toimittamiseksi meidän on käsiteltävä henkilötietojasi alla olevan selostuksen mukaisesti. Teemme sen äärimmäisen huolellisesti.
 
Mitä tietoja keräämme?
 
Tiedot, jotka olet luovuttanut meille. Voit luovuttaa meille tietoa suoraan tai epäsuorasti monilla eri tavoilla, esim. kun teet tilauksen sivustomme kautta, otat meihin yhteyttä, käytät asiakasportaaliamme tai jotain muuta palvelua, johon annat henkilötietosi. Kyseessä voivat olla:
 
Henkilö- tai yhteystiedot: Nimi, syntymäpäivä, henkilötunnus, titteli, laskutusosoite, toimitusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero jne.
 
Tietoa tuotteista tai palveluista: Lisää tietoa ostamistasi tuotteista. Ostamasi tuotteet ja niiden määrä ja paljonko maksoit.
 
 
 
Mitä teemme tiedoillasi?
 
 
Tarjoamme, toteutamme ja parannamme tuotteitamme ja palvelujamme. Kaikkia tietoja käytetään yhtiön tuotteiden ja palvelujen tarjoamiseen ja parantamiseen. 
 
Viestintä kanssasi
Yhtiö voi käyttää tietojasi asianmukaisten tietojen välittämiseen, jotka koskevat käytettyjä tai vastaavia tuotteita, tehdäkseen palveluja ja tuotteita koskevia asiakastyytyväisyyskyselyjä (esim. kun olet ottanut yhteyttä asiakaspalveluun) sähköisten ja postillisten viestintäkanavien kautta tai puhelimitse. Lähetä sähköpostiviesti yhtiölle, jos et halua saada yhteydenottoja.
 
 
Maksupalvelujen toimittajat
Yhtiö voi maksupalvelujen tarjoamista varten jakaa henkilötietosi maksupalvelujen tarjoajalle, logistiikkakumppanille ja markkinointiviestinnän toimittajalle (mukaanlukien sosiaalinen media). Maksupalvelujen tarjoajalle jaettuja tietoja käsitellään maksupalvelujen tarjoajan tietosuojakäytännön mukaisesti.
 
Viranomaiset
Yhtiö voi luovuttaa vaaditut tiedot viranomaisille, kuten poliisille, verottajalle ja muille viranomaisille, jos meidän on lain mukaan tehtävä niin tai annat sille suostumuksesi.
 
Missä säilytämme henkilötietojasi?
Pyrimme aina käsittelemään henkilötietojasi EU:n/ETA:n sisällä. Tietyissä tapauksissa tietoja voidaan siirtää EU:n/ETA:n ulkopuolelle ja niitä käsittelee Essilor International -konserniin kuuluvat yhtiö, toimittajamme tai alihankkijamme. Koska yhtiö on vakaasti päättänyt suojata tietosi, ryhdymme kaikkiin järkeviin, laillisiin, teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja että ne suojataan asianmukaisesti niin, että suojauksen taso vastaa vähintään suojauksen tasoa EU:n/ETA:n sisällä. Kun henkilötietoja siirretään ja käsitellään EU:n/ETA:n ulkopuolella, sovellamme tietyissä tapauksissa suojaustoimenpiteenä EU-komission ns. vakiolausekkeita. Jos haluat kopion näistä vakiolausekkeista, ota yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla.
 
Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?
Säilytämme henkilötietosi vain niin kauan kuin se on tarpeen sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi ja juridisten vaatimusten täyttämiseksi. Jos säilytämme tietojasi muuhun kuin sopimusvelvoitteitamme varten, esim. kirjanpitoa tai markkinointia varten, säilytämme tietoja niin kauan vaaditaan ja/tai laki edellyttää kyseistä tarkoitusta varten.
 
 
Oikeutesi tarkastaa, korjata ja poistaa tietojasi.
Oikeus tarkastaa tietosi. Jos haluat tarkastaa mitä tietoja meillä on sinusta, voit pyytää rekisteritulosteen. Rekisterituloste on ilmainen. Mikäli käsittelemme henkilötietojasi täyttääksemme sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan ja olet itse luovuttanut meille nämä henkilötiedot, sinulla on oikeus saada ne yleisesti käytössä olevassa koneellisesti luettavassa muodossa ja sinulla on oikeus siirtää tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.
Oikeus korjaukseen. Sinulla on oikeus korjata virheelliset tai puutteelliset tietosi.
Oikeus poistaa tiedot ("oikeus tulla unohdetuksi"). Kun henkilötietojasi ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, johon ne kerättiin, sinulla on oikeus pyytää, että henkilötietosi poistetaan. Tietyt lakisääteiset velvoitteet estävät meitä poistamasta kaikkia tietoja välittömästi. Nämä velvoitteet perustuvat kirjanpito- ja verolakiin sekä kuluttajalainsäädäntöön. Estämme silloin tietojen käyttämisen mihinkään muuhun kuin lakien määräämään käyttötarkoitukseen.
 
Tietoa evästeistä
Sivustolla Yourlenses.fi käytetään evästeitä sivuston käytön mittaamiseen, testaamiseen, mukauttamiseen ja helpottamiseen. Evästeiden avulla tutkimme, miten sivustoa käytetään, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Käytämme myös istuntokohtaisia evästeitä, jotka eivät kerää henkilötietoja ja jotka poistetaan heti, kun suljet selaimesi.
 
Keräämme muun muassa seuraavat tiedot:
 
Selaimen tyyppi
Käyttöjärjestelmä
Mobiililaitteen tiedot
IP-osoite
Millä sivuilla olet vieraillut
Kuinka pitkään käytät sivustoamme
Milloin kävit viimeksi sivustollamme
Referenssit (mistä siirryit sivustolle)
Evästeiden poistaminen käytöstä selaimestasi käy nopeasti. Alla on ohjeet yleisimpiin selaimiin:
 
Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=fi
Safari: https://www.apple.com/support/mac-apps/safari/
Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored
Internet Explorer:
http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11